Strikeforce – Overeem mot Werdum

Så nu är det Söndag morgon och AJ ligger och läser lite smått, jag har precis tittat på STrikeforce Overeem mot Werdum fighten.
Har även hunnit med att se Josh Barnett mot Brett Rogers
Valentijn Overeem mot Chad Griggs.
Jeff Monson mot Daniel Cormier.

Vi börjar med Overeem mot Werdum fighten. Trodde verkligen att OVereem skulle vinna via KO eller TKO.
Werdum ville mest ligga på ryggen och mysa med Overeem men varje Overeem var rätt så duktig på att förhindra nertagningsförsöken så det blev inte så mycket mysande på marken för Werdum.
Tyckte att båda två var rätt så slutkörda efter någon rond och det var egentligen inte någon spännande match eller någon bra match. Werdum såg ut att vara i riktigt dålig form. Så beslutet blev på beslut och Overeem vann.

Josh Barnett mot Bret Rogers så trodde jag att Josh Barnett skulle vinna vilket han också gjorde. Matchen avgjordes i andra ronden med en Submission. Josh Barnett visade att han är duktig på brottning och tog ner Brett Rogers väldigt snabbt och kontrollerade honom på marken.
Skulle varit kul att se Josh Barnett möta någon som är duktigare. Josh Barnett mot Werdum hade varit mer intressant att se.

Jeff Monson förlorade vilket jag inte trodde att han skulle göra. Fast iofs så börjar Jeff Monson bli gammal och lite tröttare än vanligt + att han är så kort mot sina motståndare så tror han har svårt att göra något vettigt. Egentligen borde han kanske vara i någon lägre viktklass.

Alistairs bror Valentijn Overeem förlorade sin match i första ronden. Inte så mycket att säga här faktiskt. Inte sett dom så mycket innan så visste inte vem som skulle vinna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>