Svartfenade revhajar – Phi Phi

När vi var ute och snorklade vid Long Beach på Phi Phi öarna så såg vi Svartfenade revhajar.

Jag och Erik åkte ut på söndagmorgon ca kl 7:00 för att snorkla efter hajar. Longtailbåt föraren hade kvällen innan sagt att det var störst chans att se hajar tidigt på morgonen. Så kl 07:00 var egentligen lite sent men vi valde att åka ut ändå och tur var väl det.

Hajarna såg vi när vi snorklade i ca 1-1.5 meter djupt vatten. Som ni ser så var det inget stort korallrev utan där var plant och en massa döda koraller som låg på botten. Men det var där vi såg hajarna. Vi hade även snorklat vid andra ställen där det var rikt med koraller men då fick vi inte syn på några hajar.

Men när vi väl efter ca 45 minuters snorklade fick ordentliga beskrivningar av longtailföraren om vart vi skulle snorkla så hittade vi dessa svartfenade revhajar.

Tyvärr så blev det inga bra bilder när jag försökte ta bilder. Först så trodde jag att jag tog en film som var ca 2 minuter men då hade jag missat att trycka på record knappen så den ”bästa” filmen blev tyvärr inte av. Denna film blev också relativt bra fast inte förrän efter ca 30 sekunder får man se revhajarna ordentligt.

Det här inlägget postades i Thailand och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>