Svensk falukorv med slotts starka senap

Ibland bara händer det något sådär oväntat och småtrevligt :)

Idag var en sådan dag, vi skulle gå och äta lite lunch (nu ca 2 timmar innan träningen) så vi gick ca 100 meter från Le Piman här i Rawai, Phuket.

Där finns ett par restauranger, varav en utav dessa heter ”Dee”. När vi gick in så såg vi några svenska som åt svensk falukorv, potatismos med ketchup och slotts starka senap.
Mums tänkte både jag och AJ. Så vi kollade igenom menyn och frågade om det dom andra åt fanns på menyn, tyvärr så fanns det inte. Men som tur väl var så fanns det mer kvar i pannan.

Så vips så fick vi svensk falukorv, potatismos med slotts starka senap och självklart ketchup.

Det var nog det bästa jag ätit här i Thailand (speciellt eftersom vi till stor del mest ätit Thaimat + lite sushi). Ätit västerländsk mat kanske 10 gånger sedan vi kommit hit och detta har varit det bästa vi har ätit av tradiotionell västerländsk (Svensk ;)) mat.

Jaja, förutom det så händer det inte så mycket här i Rawai. Tränar och kämpar på. Träningen på Rawai Muay Thai är fortfarande superbra. Struktur på träningspassen och långa pass.

Gick till gymmet i morse kl 07:00 (skippade joggandet eftersom det småregnade), passet slutade lite i 10.00. Och nu ska vi vila i en timme och sen kör vi på igen vid kl 15.00

Kommer bilder från Rawai snart, ska bara orka koppla ihop kameran (dvs hitta sladdarna).

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>