Svenska webbhotell

Svenska webbhotell

Har suttit och klurat lite på om ja ska skaffa ett nytt webhotell. Skulle behöva ett till för att hosta några av mina sidor.

Så tänkte jag skulle rangordna de webbhotell jag har och om jag har upplevt något som varit dåligt.

Binero – Binero webbhotell har alltid varit bra, men nu när dom håller till att uppgradera till Binero 2.0 eller vad det nu heter så har ett antal saker slagit fel.
Har ej kunnat få statistik för en sida och varit konstigt att lägga upp nya sidor. Ett antal av mina sidor ligger på nya Binero 2.0 panelen medans där finns ett par andra som inte ligger i nya kontrollpanelen. Konstigt.

Loopia – Deras domänhanteringssystem tycker jag har varit helt kalasbra. Hostar denna blogg på loopia. Enda problemet är väl fortfarande att servrarna är lite långsamma och databasservern har aldrig varit bra. Även om den har blivit bättre :)

Indell – Vet inte varför jag la upp en domän på deras webbhotell. Fast det var väl för jag skulle mecka Joomla. Hade jag bara haft tid och lust så skulle jag flyttat därifrån.

Oderland – Även detta webbhotell har varit bra, aldrig några stul och sidorna går snabbt.

Qualitum – Egentligen inte så mycket att klaga på där heller. Enda gången det var strul var när webbhotellet blev hackat och mina sidor ändrades. Även om Qualitum visste om detta så informerade dom ej sina kunder, vilket ledde till att jag tappade ranking på några utav mina sidor.

Crystone – Fungerat bra även denna, har varit lite besviken på deras sätt att ta betalt. Alltid haft strul med att betala räkningarna. Sist funderde jag på att stänga ner sidan som låg där bara pga att jag inte pallade mecka mer. Samt fick aldrig svar från deras support.

Adminor – Även här har det fungerat klockrent. Känns som databas servern har varit lite slö lite då och då.

Vilka jag testat men var tvungen att göra mig av med.

Axentus – Testade dessa i 1 vecka, försökte få saker och ting att fungera och mycket som lovades men ingenting som fungerade såsom jag ville. Dumt av mig att jag inte dubbelkollade om dom körde IIS eller Windows.
Tog för givet att alla körde linux/unix när dom stödde PHP + mysql ;). Men där hade jag fel. Så aldrig mer Axentus.

Så nu är frågan vilket webbhotell ska man egentligen testa. Har ni något förslag ?

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Svenska webbhotell

 1. Erik/Binero skriver:

  Hej Tobias!
  Kul att du också tycker att vi alltid varit bra! För att förbli bäst så har vi byggt en helt ny plattform, Binero 2.0, där du får mer av det mesta. Vi ber om ursäkt för eventuell olägenhet migreringen dit kan innebära. Du får gärna kontakta vår support* med detaljerna så hjälper de dig.
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  *support@binero.se alt. 020-240800 (mob/utl 0771-240800) 8-22 m-t, 8-19 f, 10-15 l-s
  Binero webbhotell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>