Synundersökning i Helsingborg

Synundersökning i Helsingborg

Det har snart gått två år sedan jag var på min fs-lasik operation i Helsingborg. Och visst har synen blivit mycket bättre.
Tyvärr känner jag mig fortfarande torr i ögonen och även att synen har blivit sämre efterhand. Så jag gick på en synundersökning och det visade sig att synen inte var 1.0 på varje öga som det var när jag gjorde själva FS-lasik behandlingen.

Utan den var 0.8 – 0.9. En sak har jag märkt efter min FS-Lasik behandling och det är att dagsformen på synen är väldigt föränderlig.

En dag kan jag se sämre än en annan. Detta beror mycket på att mina ögon fortfarande är torrare än vad dom var innan behandlingen. Detta har även blivit bättre men fortfarande efter 2 år så märker jag att ögonen är torra.
Och det var dom inte innan operationen.

Så hur som helst så gick jag ner på synundersökning här på Söder i Helsingborg och testade ögonen. Trevliga optiker hade dom och allting flöt på som det skulle.

Så jag skulle vilja rekommendera att gå på synundersökning på Optikcentralen i Helsingborg.

När jag ändå var nere så passade jag på att köpa ett par solglasögon. Funderade länge på att köpa ett par nya rayban solglasögon när vi var i Thailand. Men då priset var samma som här hemma så skippade jag köpandet.
Men nu när väl våren har börjat komma så kändes det helt rätt att köpa ett par nya solglasögon :)

Så vad händer annars ?

Snart helg och AJ är borta i stugan så jag är hemma själv. Om AJ läser detta inlägget så måste jag skriva att det blir ju tråkigt att vara själv hemma utan AJ.
AJ nu får du sluta läsa 😉

Det ska bli skönt att vara hemma en hel helg själv. Göra lite vad jag själv vill utan att behöva ta hänsyn :)
Så finns nog chans att det blir både god mat i form av köttbullar och pasta samt hamburgare :)

Det här inlägget postades i FS-Lasik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>