Thaiboxning i Rawai Thailand

Nu är det bara några timmar (mindre än 24 timmar) tills vi åker iväg till Thailand för bla träna thaiboxning i Rawai och även för att ta det lite lugnt.

Rawai ligger på Phuket nästan längst nere på Phuket. Kan man säga på phuket (för det är väl en halvö eller en ö), jaja strunt i vilket. Vi ska dit och träna thaiboxning och ha det trevligt.

Vi kommer att vara på Rawai Muay Thai i lite mer än 2 veckor för att sedan åka till koh samui. På Koh Samui kommer vi bara vara 1 dag för att sedan åka vidare till Koh Tao. På Koh Tao så ska jag ta dykarcert (Padi Open Water). Och hoppas på lite trevliga dykställen på Koh Tao som vi kan besöka, AJ kommer nog att slöa en stor del av denna tid.

Därefter så bär det iväg till Bangkok där vi bara ska titta och se hur det ser ut i Bangkok.

Tänker skriva mer om Thaiboxning i Thailand och även Rawai Muay Thai stället lite senare när vi väl påbörjat träningen :)

Det här inlägget postades i Resor, Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>