Thaiboxning i Thailand

Thaiboxning på Phuket, Thailand

Nu är vi här på Phuket på semester och bor i Rawai. Vi har tagit och skaffat oss varsin cykel så vi kan komma runt lite och titta och se vad som finns i närheten här. Alltid trevligt att testa lite nya restauranger. Vi ska ju ändå vara här i 1 månad så det är lika bra att passa på.

Hur som helst så tränar vi Thaiboxning på Rawai Muay Thai (ja även denna gången tränar vi på semestern :)).

Muay Thai i Thailand

Men nu när vi har cyklat omkring här lite runt Rawai och Naiharn så har vi hittat ett antal Muay Thai ställen. Här finns Lion Muay Thai. KÄnns lite som en kopia av Tiger Muay Thai. Tänkte vi skulle åka in och träna en gång på Lion Muay Thai.

Vi har även hittat Naiharn boxing club, denna är en lite mindre Muay Thai ställe där det finns bara en ring. Kanske dom har bra tränare och så men vi håller oss till Rawai Muay Thai.

Det finns även Phromthep Muay Thai som ligger precis nedanför Phromthep cape, detta gym ser verkligen trevligt ut och jag hade hoppats att jag skulle ha en chans att träna där nu under semestern. När jag läste på deras hemsida så skulle dom skaffa pool och ett inomhus gym. Så det verkar lovande. Blir även lite billigare att bo på ett gym där dom har pool. På Rawai Muay Thai så kostar boendet typ 1250-1500 kr / per person månaden men där finns ju ingen pool. Och nu bor vi på Le Piman vilket kostar ca 6000 kr / per person och månaden.
Men jag hade kunnat att tänka mig bo på THaiboxningsgymmet om dom hade haft pool.

FÖrutom dessa lokala gym så har vi även TIger Muay Thai och Dragon Muay THai. Dessa ligger i Chalong vilket inte är heller långt härifrån.Åtminstone TIger Muay Thai såg ut att ha ett riktit stort gym, så får även ta och åka dit och testträna någongång.

Skulle jag rekommendera någonting (utifrån vad jag har sett) så hade jag fortfarande rekommenderat Rawai Muay Thai och Tiger Muay Thai. Enda med Tiger Muay Thai är att jag egentligen inte vet vad som finns i närheten och det kanske är jättetrist ställe att bo på förutom då för träningen. Men det får ni nog själv ta reda på eftersom vi kommer bo här i Rawai hela månaden :)

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>