Thaiboxningsgym på Phuket

Muay Thai på Phuket

Hittade några gamla anteckningar ang Thaiboxnings gym på Phuket, så lägger upp dom här. Kanske någon som vill ha listan :)
Det enda thaiboxningsgymmet vi testat på är Rawai Muay Thai. Vilket är riktigt trevligt thaiboxningsgym. Men dom andra är säkert och riktigt bra dom också.
Bäst att ni själv kollar på deras hemsida och ser vad ni tror bli bra och passar er.

Thaiboxning i Phuket

http://www.muaythaitrainingthailand.com/index.php

http://www.tigermuaythai.com

Vi var och tittade på Tiger Muay Thai och det ser riktigt schysst ut. Förutom att köra Muay Thai så kör dom även MMA träningspass och hit verkar en massa fighters från UFC komma hit och träna.
Var inte heller så dyrt att åka dit och träna.

http://www.muaythai-thailand.com

http://www.legacygym.com/

http://www.muaythaidragon.com/

http://www.rawaimuaythai.com/

Här har vi varit och tränat 2 gånger nu. Tror inte att vi åker dit nu igen och tränar denna gången. Beror lite på hur fint vi tycker Koh Samui, Koh Lanta och andra ställen är.
Rawai är en mindre by så efter 1 månad så känns det som att man kan allting om den. Fortfarande trevligt.
Finns ett par billiga hotell i närheten man kan bo på. På Rawai Muay Thai så kan man självklart också bo, kostar inte särskilt mycket men det verkar rätt så trist. Ingen pool osv.
Så vi har bott på Le Piman vilket bara ligger några 100 meter ifrån gymmet. På Le Piman är det lugnt och fridfullt, där finns en stor pool och även restaurang. I princip allting man behöver på ett hotell.

http://www.sinbi-muaythai.com/

Ska även finnas ett schysst Muay Thai gym på Phuket som heter Lion Muay Thai. Detta gymmet är mindre än Rawai Muay Thai men lite nyare.
Har sett att några utav tränarna från Rawai Muay Thai har gått över till Lion Muay Thai.

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>