Tittade på Samui Scandinavian Apartments i Chaweng

Var och tittade på deras lägenheter. Mest för att se om det kanske var av intresse att köpa någonting. Men har ett par saker som jag inte riktigt kändes var OK.

För det första så var vägen dit dålig, början av vägen var grusväg som var helt översvämmad första gången vi skulle köra dit.
Den andra gången gick det bättre att ta sig dit :)
Sen när man väl skulle upp så var det en RIKTIGT LÅNG och TUNG uppförsbacke. Kändes rätt så hemskt att köra omkring där. Ska man sen ha någon som sitter där bak på mopeden så var det mer obehagligt att köra upp. Kändes lite som att skulle där väl kommit lite grus eller sten så hade man lätt vurpat.

Så ska man köpa eller hyra lägenhet där så är det nog säkrast att man hyr bil. Nu verkar det som att dom ska starta en busstur som går ner till stan ett par gånger om dagen. Det gör det hela lite lättare. För jag hade verkligen inte velat köra upp där med moped många gånger. Kanske om dom gjort vägarna lite bättre.

Jaja det var bara vad jag ville rapportera idag.

Det här inlägget postades i Koh Samui. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>