Tittat på smslånemarknaden

För att smslåna typ 3000 kr så kostar det ca 300-500 kr för en månad. Det blir en effektiv ränta på över 200 % per år. (Detta om man räknar ränta på ränta effekten).
Så har man väl fått in en kund så kan man tjäna mycket pengar på den kunden. Och för att få in kunden så verkar många företag ge ut att första smslånet är näst intill gratis.
Dvs att man ska betala tillbaka lika mycket som smslånat.

Så har man väl fått in kunden och kan få kunden att återkomma och ta fler smslån så tjänar man en hel del på samma kund.

Sen kan jag inte förstå hur de företag där det kostar över 500 kr / månaden för att få ett smslån på 3000 kr egentligen kan få kunder. I vissa fall verkar det vara att de kan få smslån trots de har betalningsanmärkningar.
Men förutom att få kunder som har betalningsanmärkningar så kan jag inte förstå hur de kan få de andra kunderna.

Jag menar är det inga kunder som egentligen går igenom marknaden utan bara tar första bästa som visas på sökmotorerna eller som visas i någon reklam. Undrar hur många som egentligen tar sig tiden att gå igenom marknaden och verkligen undersöka vilket
smslån som skulle passa dem bäst. Finns flera sidor som går igenom de som tillhandahåller smslån och kan berätta för besökarna vilka smslån som har bäst/bra villkor. Vi tycker att ett smslån sidan är en bra sida som berätta vilka smslåneleverantörer man bör välja om man vill ha ett billigt och bra smslån.
Sidan är uppdaterad med nya bra smslån och uppdateras när det händer något nytt.

Det kan inte vara lätt att behöva pengar så desperat så att man behöver ta ett smslån, men skulle den tiden komma så bör man åtminstone välja rätt smslåneleverantör och ta den leverantören som erbjuder bästa villkoren.

Och egentligen bör man försöka få ett större lån som tar mindre ränta. Fast man kanske max behöver 3000-6000 kr.

Det här inlägget postades i pengar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>