Tjäna pengar på Adsense

Adsense är googles annonssystem för dom som vill visa annonser på sin sida. Så skulle jag vilja tjäna pengar på denna blogg och kanske ha lite mer besökare än vad jag har idag så skulle jag kunna sätta upp lite google annonser via Googles Adsense nätverk. Jag har alltid funderat lite på hur mycket jag som adsense annonsör egenltigen tjänar och vad Google tjänar på att jag visar annonser på mina sidor. Nu har dom svarat att jag tjänar ungeför 50 % av dom pengarna som GOogle får in från deras Adwords annonsörer. Så det är väl en rätt så trevlig summa att få, fast det krävs ju att man har en mängd besökare och gärna aktiva besökare.

Hur som helst så har ni en sida ås kanske ni ska kolla på Adsense och tjäna lite pengar på era sidor.

Länken till adsense inlägget är.

Adsense inlägget

Vill ni ha fler tips om att tjäna pengar så kan ni gå in på Tjäna pengar på Adsense och annat – En sida som handlar just om att tjäna pengar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Tjäna pengar på Adsense

  1. Adsense skriver:

    Tycker att det är en rätt så schysst summa att betala oss som har Adsense på vår sidor. Jag menar dom måste även tjäna lite pengar på deras produkter och vad vore vi utan Google. Åtminstone vi som tjänar pengar på att ha hemsidor där trafiken i många fall kommer just ifrån Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>