Träningsresa till Turkiet med Taudien Training

Så ja, nu vart man hemma igen efter träningsresan som gick av stapeln till Turkiet.

En fantastisk vecka med en massa trevliga träningspass, glada instruktörer och en härlig samling människor som var med.
Detta var första arrangerade träningsresan jag varit på och det kommer helt klart inte att bli den sista.

Innan vi åkte hade jag lite sådär förutfattade meningar om träningsresa. Ett exempel var att de flesta som kommer med kommer nog att vara renlevnadsmänniskor, superduper tränade och verkligen engagerade i träning.

Nu kanske det är fel att skriva att jag hade helt fel. Så känner jag det åtminstone. Alla som var med var personer som självklart tycker om att träna och röra sig. Men även allt annat som har med semester att göra. Tex äta god mat, umgås, poolhäng och mycket mer.

Blev också positivt överraskad över hur lätt stämning det var. Och även att instruktörerna var med i princip hela tiden. Så gruppkänslan var helt enorm. Marlene hade lyckats att fixa ihop en kanonschema, engagerat sig själv till 110 % och även fått med sig ett glatt gäng instruktörer som verkligen förgyllde resan.

Träningen under träningsresan.
Det var inte något speciellt fokus på träningen. Utan det var allt från Yoga, Core, Tabatha, Strenght, Löpning, Zumba, Dance och mycket mer. Och det tycker jag är helt perfekt. Träning för hela kroppen och att man själv kunde vraka och välja vilka pass man ville gå. För min del blev det inte ett enda Zumba pass 😉 men körde lite Yoga och andra roliga saker.

Så vad jag egentligen vill säga med detta inlägg är att tycker ni om att röra er, vill ha en trevlig semester, äta god mat så var träningsresan helt fantastiskt bra.

Ska försöka skriva ett litet längre inlägg lite senare (när jag är lite piggare och även har tittat igenom bilderna från resan).

Men tills dess så har vi mycket att göra i trädgården nu när dräneringsmänniskorna har vänt upp och ner på hela trädgården :)

Det här inlägget postades i Resor, Turkiet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>