Trist dag i Chaweng

Idag har varit en sådan där lite halvtrist dag. Började med att vi skippade träningen i morse. Blåsorna på ena foten har gått upp och jag är seg som tusan i musklerna. Så det blev vilodag istället 😉

Vi kände oss också relativt halvtrötta. Men efter någon timme med att se på ”Snakes on a plane” så tog vi ut moppen för att köra runt ön och titta lite på olika saker. Men tyvärr blåste det så jäkla mycket så vi skippade det efter vi kört i några minuter.
Det blev istället att vi gick in på ett halvtaskigt köpcentrum bara för att titta.
Sen åt vi THaimat på ett riktigt thaihak :)
VI betalade 70 bath för maten (både för mig och AJ). Starkt och relativt gott var det. Borde varit lite mer kött men det var helt OK.

Nu ikväll så ska vi på grillning med Superpro Samui. Så det ska bli trevligt och se hur det blir.

Undrar om man borde ha med sig en tröja, känns lite halvkallt ute (bara en 28 grader eller så ;)).

FÖrutom att slöat så har jag läst en hel del, sovit 1 timme på eftermiddagen och sen har jag fixat upp en hemsida som jag märkte hade gått ner (Webbhotellet slutade helt enkelt att leverera tjänsten för några månader sedan, jag som inte hade koll på det hela bara ;). SÅ är det när man har en hel del hemsidor och inte så bra koll ;)).

Jaja nu ska jag nog gå in och fråga AJ vad hon gör och sen får vi nästan börja göra oss klara för att bege oss till gymmet och grillning.

Det här inlägget postades i Koh Samui. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>