Trött och sliten på en onsdag

Trött och sliten

Trött och sliten

Idag kan jag verkligen säga att jag är trött och sliten. Känns att kroppen inte varit utsatt för sådana här grymma träningar på länge. Så idag så skippar jag joggningen före träningen och fokuserar på att Thaiboxningsträningen.

Om man blir lite piggare till i eftermiddag så ska jag försöka mig på lite styrketräning.

Idag blir det fokus på sparkar på träningspasset, vilket är mycket roligare än Clinchning.
Clinchningen har jag lite problem med att utföra allting då min rygg säger stopp vid vissa övningar så det har varit mycket frontkicks och knä mot sandsäck eftersom jag skippat den sista clinchningsövningarna nu igår och i måndags. Detta då övningarna är i princip kast och då lär min rygg inte må särskilt gott efteråt :)

Annars är det inte mycket att rapportera, igårkväll var vi så sega och trötta att vi inte ens cyklade ut och åt. Iofs så regnade det hur mycket som helst så det hade inte varit så roligt att cykla runt och leta upp någon ny trevlig restaurang, så det blev att vi åt på hotellet istället. Lite dyrare men ändå trevligt. När väl klockan var typ 21:20 så gick vi och la oss, vilket innebar att man vaknade kl 05:10 imorse. Eller kanske inte ska skriva att ”man vaknade” för det kanske kan tolkas att både jag och AJ gick upp kl 05:10. AJ ligger fortfarande 06:35 och sover fast att hennes alarm har ringt. Får väl gå och väcka henne så vi kommer i tid till träningen.

Ha det så bra…..

Det här inlägget postades i Thaiboxning, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>