Tylösand – 2008

Tylösand Spa under 2008

Eftersom Aj inte tyckte att vi hade åkt på tllräckligt med semester under 2008 så tog vi vår årliga julutflykt till Tylösand Spa och spaade ett par dagar där.

Vi åt julbord, tränade en hel drös och bara njöt av Tylösand under en helg. Även om det inte var utlandssemester så kan jag verkligen rekommendera att åka på Tylösand Spa och bara njuta av tillvaron.
För det gör man verkligen där. På kvällen var det fullt drag i Leffes Lounge, men eftersom vi hade gått upp tidigt och tränat flera gånger per dag så var det inet så mycket festande för oss.

Enda gången vi egentligen festat när vi varit utomlands har väl varit i Alanya när vi gick på nattklubb och drack. Även i Icmeler var vi ute och festade en kväll, där var det lite mer seriöst. På senare år har vi blivit lite tristare, kanske beror det lite på att vi inte träffat några andra att dricka med. Trist att bara dricka vi två.

Efter Tylösand Spa i december 2008 så åkte vi inte på fler större utflykter, utan vi blickade fram till 2009 och vad skulle komma då. Och det var åter igen till Turkiet men denna gång Kemer och på sommaren så tog vi en liten Sverigesemester med tur upp till Kolmården. Jag hann även med en liten tur till London.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>