Tylösand

Så nu i veckan kom jag på vad jag skulle ge till AJ i julklapp. Bättre sent än aldrig.

Eftersom AJ skadade knäet i Thailand så kunde hon inte kämpa och slita så mycket för att klara av vår vadslagning. Så hon gick bara ner 2 kilo och då blev det inget Tylösand för oss båda. Hur som helst så bokade jag in oss båda på en spahelg på Tylösand i slutet av Februari. Ska bli trevligt att ta en minisemester och komma bort, om bara en helg.
Det ska vara något Karibiskt tema på Tylösand den helgen med zumba, karibisk mat och annat trevligt. Så det kommer nog att bli bra :)

Idag är det lördag och har precis jobbat lite i en timme, snart frukost. Men jag låter nog aj kolla klart på I rymden finns inga känslor. Det var fredagsfilmen vi (jag) tittade på. AJ somnade nog efter ca en timme så hon såg aldrig slutet igår. Men det gör hon här på morgonen istället.
Verkligen en film jag kan rekommendera, rolig film.

Nej nu ska jag gå och fixa med sista av tvätten sen äta frukost och jobba till kl 11:30.Därefter är det gymmet som kallar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>