UFC 113

Oj oj oj, idag är det en lördag som börjar lite lugnt med styrketräning och därefter lunch. Nu är det dags att åka på barnkalas och äta kakor och annat gott :)
Ikväll blir det födelsedagsfest hos Maria :)

Och sen inatt så visas ufc 113 på TV4sport. Trevligt trevligt, så imorgonbitti så kommer jag och AJ ligga i varsin soffa och softa medans vi tittar på bla Lyoto Machida möta Mauricio Rua. Hoppas det händer någonting i denna match, tycker att Lyoto är en trist fighter så hoppas att Rua ser till att vinna. Fast iofs så tycker jag att lätt tungvikt klassen är rätt så trist överlag senaste matcherna har det inte hänt något sådär spektakulärt. Annat är det när GSP och Anderson Silva fightas då händer det grejjor :)

En annan spännande match är Josh KOscheck och Paul Daley. Här hoppas jag att Josh Koscheck vinner mest pga att jag tycker han verkar vara en mer allround fighter. Iofs så har man inte sett Paul Daley så mycket förutom hans knockoutslag så han kanske visar mer av sina skillz i natt.

Kimbo slice och Matt Mitrione känns lite som att den är lite överhypad. Länge sedan man såg Kimbo slice verkligen knocka någon, känns som att han hållt på att träna nu MMA i flera år men det händer ingenting. Hade jag fått ge honom ett råd så hade det nog varit att gå över till boxning istället så slipper han oroa sig för nertagningar, sparkar och annat som han inte riktigt verkar behärska.

Jaja det var lite kort och gott om UFC 113 som går av stapeln ikväll i Kanada.

Annars inget nytt på ögonfronten, i morse när jag gick upp kände jag mig inte ens torr i ögonen och det är ju alltid trevligt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>