UFC 115

Mycket att göra idag så kommer att skriva mer ikväll. Ville bara lägga upp en liten bild från UFC 115 som sammanfattar matchen mellan Chuck Liddell och Rich Frankling relativt bra :)

UFC 115

Var en rätt så spännande match. Kändes som att Chuck gav precis allting för att han skulle kunna vinna, han svingade och hade ingen vidare hög guard. Han lyckats bryta Franklins arm, syntes också om man tittar på matchen att Rich fick lite problem där med armen.

Men till slut så fick Rich in ett litet slag på Chucks haka och så var det slut på den matchen. Ett par sekunder innan slutet på rond 1.

Som sagt kommer att skriva mer.

Ben Rothwell mot  Gilbert Yvel

En annan match på schemat var Ben Rothwell mot Gilbert Yvel. Två tunga stora grabbar som pucklade på varandra i 3 ronder. Första ronden var det mycket action men dom båda herrarna tröttnade rätt så snabbt. Inte för att jag har följt varken Rothwell eller Yvel särskilt mycket men känns inte som att dom har så mycket att erbjuda om dom ska upp mot titelmatcherna. STora och dom blev snabbt trötta.

Rothwell vann via domarbeslut

Mirko Filipovic mot  Pat Barry

Pat Barry som verkade hur glad som helst att få möta sin gamla idol Mirko Crocop. Tycker att Crocrop inte gör så mycket för sig nuförtiden. Han avvaktar alldeles för mycket och vågar inte tjurrusa och verkligen puckla på. Första ronden var katastrofal för Crocop. Däremot så blev han lite bättre och han gjorde en rätt så bra match. Tycker fortfaarande att han borde mixa upp sina kombinationer lite mer. Rolig match, men tror inte att Crocop har någonting heller att erbjuda tungviktarna i UFC. Han är nog rätt passe han också.

Crocop vann via submission i tredje ronden.

Carlos Condit mot  Rory MacDonald

Detta var verkligen en rolig match att se. Här var det submissionförsök och en massa stående också. Roligt att se så explosiva och snabba personer som slåss. Här vann Carlos Condit via TKO över ROry MacDonald. Rory är bara 20 år och han har verkligen en ljus framtid framför sig inom MMA.

Nästa gång UFC visar någonting igen är den 19 Juni då är det The Ultimate Fighter 11 Finale. Där kommer bla Matt Hamill mot Keith Jardine, Jamie Yager mot Rich Attonito och sen dom andra som är med i finalen från TUF 11.

Sen den 3’e Juli så ska Brock Lesner komma tillbaka och möta Shane Carwin i UFC 116. Då ska även Wanderlei Silva upp igen och Krzysztof Soszynski möter  Stephan Bonnar.  Därefter dröjer det till den 1′ Augusti innan nästa UFC visas.

Det var allt för mig denna fina söndag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till UFC 115

  1. Ace Franklin skriver:

    Rich Ace Franklin gjorde en bra match, även med en bruten arm så lyckades han knocka Chuck Liddell.

    Patt Barry gjorde en bra match mot Crocop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>