UFC 117 inatt

Så nu är det lördag och nu vid natten till Söndag så är det UFC 117.

OCh det kommer att vara riktigt bra matcher. Oftast så är det bara 1-3 matcher som jag verkligen vill se.

Nu är det i princip alla som jag vill se.

Anderson Silva vs Chael Sonnen.

Tror att Anderson Silva kommer att vinna. Chaels enda chans är i pricnip som han kan få ner Anderson och köra en jäkla massa ground and pound. Men Anderson har submittat folk förr så tror fortfarande inte att Chael har så mycket chans. Fast det återstår ju att se.

THiago Alves vs Jon Fitch
Svår match, helst eftersom jag inte har följt Jon Fitch särskilt mycket. Men skulle jag chansa så hade jag trott att Jon Fitch ska vinna igen.
Thiago har varit borta i princip ett år och är väldigt ringrostig. Men han har dödliga sparkar och även krut i nävarna så även denna matchen ska bli spännande.

Matt Hughes mot Ricardo Almeida
Matt Hughes en gammal legend som kanske börjar bli lite för gammal och egentligen inte har mött någon vettig person på länge. Så det ska även här bli spännande att se vad som händer. Resultat har jag ingen aning om faktiskt, men jag chansar på Matt Hughes

Roy Nelson mot Junior Dos Santos
Roy Nelson är jäkligt duktig, men det känns som att han chansar väldigt mycket i sina matcher. Junior Dos Santos är också väldigt bra. Tror att det kan bli en jämnt match där Roy Nelson vinner om han får ner Junior Dos Santos. Står dom bara och boxas så tror jag Junior Dos Santos kommer att vinna.
Vem som än vinner så tror jag inte ritkigt dom har någon chans mot dom riktigt stora killarna såsom Shane Carwin, Brock Lesner. Roy Nelson är lite för tjock och för lite muskler och Junior Dos Santos är för liten, även om Junior Dos Santos inte är så gammal så han har något år på sig att bulka upp.

Clay Guida mot Rafael dos Anjos
Tycker alltid att Clay Guida gör roliga matcher. Han är hyperaktiv och köttar hela vägen igenom matchen.
Hoppas och tror att Clay Guida vinner på sin slugger stil men även på sina nertagningar.

Underkortet av UFC 117

Vi har ett fulladdat underkort till UFC 117 också.

Egentligen tycker jag många utav dessa matcherna borde platsa på huvudkortet men så är det ibland.

Vi har
Dustin Hazelett mot Rick Story
Dustin Hazelett är en annan riktigt duktig BJJ kille. Han börjar växa och bli större av sig, fortfarande ung så han har många år kvar. Han kommer självklart att vinna och börja komma upp i huvudkortet igen.

Phil Davis mot Rodney Wallace
Phil Davis är en rätt ny person i UFC men han visar att han verkligen platsar. Riktigt duktig och jag tror han kommer att vinna. Han och Jon Jones tycker jag är likadana, nya, unga, väldigt duktiga och leker fortfarande igenom sina matcher.

Stefan Struve mot Christian Morecraft
Ingen aning om Christian Morecraft förutom att han är en av dom nya. Stefan Struve har fördel pga hans räckvidd men om någon kommer in på honom så har han nog mindre chans. För långa armar och ben som är lätta att koppla grepp på. Så jag tror att Christian Morecraft faktiskt kan vinna denna match. Tycker även att Stefan Struve verkligen ska försöka gå upp en hel del i vikt för att få mer styrka, hade han haft mer styrka så hade han nog utgett ett MYCKET större motstånd än vad han gör nu. Han är väldigt lång 2.11 men inte särskilt tung.

Jaja det var allt från mig, vi får se imorgon hur mina gissningar gick och se om jag hade alla rätt eller kanske ett fel 😉

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

Ett svar till UFC 117 inatt

  1. Mats Davidsson skriver:

    Stefan Struve vann men det var ju precis, shit vad hans läpp var sprucken.

    Andersson Silva vann sin match men det var ju också precis. Han förlorade nog ett par av de andra ronderna men som tur väl var för honom så vann han den sista ronden. Nu har det iofs i efterhand visats att Chael Sonnen gick på någon form av steorider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>