UFC 118 och helgens aktiviteter

UFC 118 och helgens aktiviteter

Nu är det måndag vilket innebär att det precis varit helg :)

Helg är aldrig helt fel, själv så var vi uppe i Norje och tog det lugnt. Fick bo i min mosters fina lilla stuga.

I princip så gjorde vi inte så mycket utan vi var där mest och tog det lugnt. I lördags så hann vi iofs med att gå på Reptilmässan i Kristianstad.

Roligt att se en massa kräldjur :). Fast jag kan inte förstå varför folk vill köpa tex spottkobror eller skallerormar och ha hemma. Känns som att det inte är det bästa husdjuret man kan tänka sig.
Däremot så kan jag förstå om folk vill ha tex en kungsboa eller någonting sådant som inte är giftiga och som troligtvis inte hugger efter en hela tiden.
Inte för att jag själv skulle vilja ha en orm men ändå.

UFC 118

UFC 118 är det första UFC evenemanget på lång tid som inte visats på TV4 Sport. Vilket innebar att jag ej har sett matcherna. Vet iofs slutresultatet och det känns lite som att jag klarade mig rätt bra utan att ha sett UFC 118.

Enda jag egentligen skulle vilja se är nog Randy Couture mot James Toney. Randy Couture submittade James i första ronden. Trodde inte heller att James Toney skulle ha så mycket chans mot en fd brottare som Randy Couture. Kändes inte som att Randy ville ha matchen stående utan nog så snabbt som möjligt ville ta ner James Toney.
Och allt snack om James Toney och hans suveräna grapplingträning kändes nog inte så seriöst.

Annars så var det väl matchen mellan Frankie Edgar och BJ Penn. BJ Penn förlorade på beslut. Verkade vara en relativt tråkig match så klarar mig bra utan att se den.

Nate Diaz mot Marcus Davis på UFC 118 verkade vara en bra sluggfest. Såg en bild på Marcus Davis efter matchen och hans öga såg riktigt hemskt ut, svullnat upp som tusan.

Jaja det var nog allt från mig nu ska jag fortsätta jobba.

Så får vi se om man kanske ser UFC 119 eller om man skippar det helt och hållet.

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>