UFC 118

UFC 118

Nu är det bara cirka två veckor tills det smäller, bokstavligen talat. Den 28’e Augusti är det nämligen UFC 118.

Och det finns ett par matcher som jag tycker är värt att se på. Iofs så var UFC 117 kortet mycket bättre men självklart så är det ändå värt att spendera någon timme att titta när UFC visar upp sina matcher.

Vi har ju Lightweight Championship (lättviktstiteln) på spel när Frankie Edgar och B.J Penn ska slåss.
Frankie Edgar vann ju förra gången, även om jag inte tyckte det var någon imponerande seger så kändes det som att BJ Penn var rätt så loj och inte så aktiv som han brukade vara.

Men kommer Frankie Edgar att fortsätta med sina nertagningar och bara inte rusa fram så tror jag han kan vinna igen. BJ Penn vill helst ligga och pricka in sina slag. Hur som helst så ska det blir en spännande match.
Jag tror att BJ Penn kommer att vinna på knockout eller en submission.

Sen är det ju matchen mellan Randy Couture och James Toney. Får James Toney bara in några slag så kommer han vinna men förhoppningvis så springer inte bara Randy på utan kör mer på nertagningar och då har inte James Toney mycket chans.

Vilka andra matcher är det som är intressanta. Jag tycker att Kenny Florian och Gray Maynard nog också kommer att bli en bra match. Iofs så tror jag att Kenny Florian kommer att helt enkelt utklassa Gray Maynard.

Nate Diaz och Marcus Davis matchen kommer nog bli en slugfest där Marcus Davis har en stor chans att vinna, men tror ändå att Nate Diaz kommer att knipa den segern ifrån Marcus Davis.

Det är väl dom matcherna jag tycker ska bli roliga att se. Vilka tycker ni själva ska bli roliga att se och vad tror ni själva ?

Det här inlägget postades i UFC och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till UFC 118

  1. Frankie Edgar skriver:

    UFC 118 hade ett par trevliga matcher, Frankie Edgar mot BJ Penn var en intressant match att se. Frankie Edgar är riktigt duktig, trodde själv att BJ Penn skulle kunna klara av den yngre och starkare brottaren Frankie Edgar men det gick ju inte.

    Randy Couture vann ju utan några större problem över James Toney. Fast det hade nog alltid brottaren gjort i en MMA match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>