UFC 119

UFC 119 predictions

Nu är det inte långt tills nästa UFC som då blir UFC 119.
Det finns någon Fight Night innan dess men tyckte inte det var så intressanta matcher därför skriver jag inte så mycket om det förrän det väl händer.

Men UFC 119 då händer det saker.

Vi har matcher såsom Frank Mir mot Mirko CroCop Filipovic. Där jag tror att Frank Mir helt enkelt kommer att vinna.

Jag har inte sett någonting som gör att jag tror att Mirko CroCop skulle vinna. Han är långsammare och sparkarna sitter inte såsom dom gjorde innan. Mirko är heller inte lika allround såsom Frank Mir är.
Så Frank Mir kommer att finna på antingen submission eller KO. Sedan är frågan om Frank Mir kommer att vinna mot dom störra grabbarna såsom Shane Carwin, Brock Lesner. Kändes som att han var alldeles för rädd och försiktig i hans tidigare matcher mot Brock Lesner och Shane Carwin. Fast han kanske kan bygga upp sitt självförtroende så pass att han kan få ny titelmatch och kanske vinna.

Sedan är det även matcher såsom Antonio Rogerio Nogueira mot Ryan Bader. Faktiskt ingen aning vem som ska vinna, tror att Antonio kommer att vinna men har sett alldeles för lite av honom för att kunna säga någonting.

Från början var det meningen att båda brödrarna Nogueira skulle upp och slåss. Den ena mot Frank Mir och den andra mot Ryan Bader. Men nu blev storebrorn (Dvs den tyngre ;)) skadad och då blev det bara lillebror kvar.

Sedan har vi matcherna Matt Serra mot Chris Lytle som jag inte tror kommer att vara varken spännande eller bra. Matt Serra kommer att vinna.

Sean Shark mot Evan Dunham där Sean Sherk kommer att vinna.

Det är väl dom jag har några tankar om, vad säger ni själva. Vem tror ni kommer att vinna och hur kommer personerna isåfall vinna. Kommentera gärna bloggposten :)

Det här inlägget postades i UFC och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till UFC 119

  1. patada voladora skriver:

    I don’t even know what this means but seems like you thought Serra was gonna win. Hope you’re not disappointed

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>