UFC 120 resultat

Då har det varit helg och UFC 120 har gått av stapeln.

Så vad var det som hände och vem vann egentligen. Jag hade tippat att Alexander Gustafsson skulle vinna över Cyrille Diabete och det gjorde han. ALexander vann tom med en submission (rear naked choke). Så det är bara att gratulera Alexander Gustafsson och så får han förhoppningvis fortsätta i UFC efter denna spännande match. Hade Alexander Gustafsson förlorat så tror jag inte hans karriär i UFC hade fortsatt.  Och vad jag vet så har ingen annan svensk gått mer än 3 matcher i UFC så med nästa match så blir det Alexander Gustafsson som gått längst i UFC. Ska bli trevligt att se mer av honom i framtida matcher, han ser även ut att ha växt lite, skaffat mer muskler. Helt enkelt ett lysande framträdande.

Michael Bisping mot Yoshiro Akiyama – Trodde att Michael Bisping skulle knocka ut Akiyama eller åtminstone inte att den skulle gå hela tiden ut. Hur som helst så vann Michael Bisping även denna matchen. Och det hade jag även tippat att han skulle göra. Matchen blev även Fight of the Night där båda personerna fick 60.000 USD i bonus.

Och nu till Dan Hardy mot Carlos Condit, det var många som intetrodde mig när jag sa att Carlos Condit kommer att vinna. Tyckte själv att Dan Hardy inte såg lika bra ut som ha ngjort innan och kändes inte lika aktiv. Så Carlos Condit kunde KO Dan Hardy i första ronden.

Sen kom det till min sista tippning som var mellan Cheick Kongo och Travis Browne, trodde helt att Cheick kongo skulle vinna denna match, men så gick det inte. Det blev en Draw så ingen vann egentligen. Cheick Kongo borde varit mer aggressiv. Helst i slutet när Travis hade problem att gå på sina väldigt mörbultade ben.

jaja nu börjar en ny vecka och vi ser framemot att se UFC 121 nästa helg.

Läs mer om UFC 121 på UFC 121

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>