UFC 120

UFC 120

Let the games begin at UFC 120

UFC 120 Bisping vs Akiyama

Jaja, då var det dags för UFC 120 nu snart då. UFC 120 går av stapeln den 16 oktober 2010 och det är ju snart det.
Denna föreställning om man kan kalla det så går av stapeln i London på 02 Arenan. Så har ni vägarna förbli London så kan ni ju åka inom och se uFC 120
Kan kanske vara lite svårt att få biljetter men det vet man ju aldrig.

Och det är ju inte så svårt att klura ut att eftersom galan är i Europa så kommer det att vara många från Europa som är med på Main Card och Preliminary Card.

Alexander Gustafsson på UFC 120

Vi har ju även våran egen Alexander Gustafsson som kommer att slåss mot Cyrille Diabete på preliminary card. Förhoppningvis så kommer denna match även visas på svensk TV. För det hade ju varit roligt att se Alexander Gustafsson i Oktagonen igen.
Matchen kommer vara i Lightheavyweight divisionen,dvs 205 pouds (93 kg) eller mindre. Kan vara en viktig match för Alexander, pga att han har förlorat en av sina 2 matcher i UFC och han kommer troligtvis att behöva en vinst för att få behålla sitt UFC kontrakt.
Alexander har mött Jared Hamman på UFC 105 galan där han vann på KO. På UFC 112 så förlorade tyvärr Alexander mot Phil Davis. Själv tror jag mycket på Phil Davis, Phil kommer att bli en verkligen contender om något år (troligtvis redan nästa år). Men som sagt nu under UFC 120 så kommer Alexander Gustafsson möta Cyrille Diabate
Cyrille är gammal i gamet, han är över 36 år och har gått matcher till och från sedan 1999, så det är ett tag det :).

Cyrille kommer att vara en farlig motståndare för Alexander, detta då jag tror att Cyrille är bättre stående än Alexander, även om Alexander är bra stående så tror jag mer på Cyrille där. Har inte sett Alexander på marken så mycket så vet inte vad han kan där men vad jag förstår på Cyrille så är han inte särskilt väl skolad i markkamp så förhoppningsvis kan Alexander submitta honom.

jaja, nog om matchen. Jag tror att Alexander Gustafsson kommer att vinna.

Andra matcher på galan

Förutom Alexander Gustafsson matchen så kommer Cheick Kongo fightas mot Travis Browne. Där tror jag att Cheick Kongos muay thai kommer att vara överlägsen Travis Browne och därför kommer Cheick Kongo att vinna.

och sen är ju ett självklart kort på galan en match av Michael Bisping. Michael Bisping kommer att tävla mot Yoshihiro Akiyama.
Och inte för att ta någonting ifrån Bisping så har Akiyama varit bättre förr, känns inte som att han har så mycket att komma med. Men det kan bli en spännande match ändå. Bisping är ju duktig på stående och marken så klarar han av Akiyamas nertagsförsök så tror jag att han kommer att vinna.
Men får Akiyama in sina nertagningar så tror jag att Bisping kommer att få det svårt, det kommer inte att vara omöjligt men Akiyama är duktig på marken.

Dan Hardy kommer att möta Carlos Condit. Dan Hardy som kommer tillbaka efter en förlust mot GSP (George ST Pierre) är väldigt revanschsugen och kommer verkligen att göra sitt bästa för att vinna över Carlos Condit.
Men Carlos Condit är inget lätt motstånd, han har varit med och slagits mot andra tuffa motståndare så det kommer att bli en spännande match. Jag skulle chansa på att Carlos Condit kommer att vinna på submission.

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

3 svar till UFC 120

 1. Kalle skriver:

  UFC 120 kommer att bli helt fantastiskt. Finns hur många bra matcher som helst. Själv så kommer jag att vara där. Vi (några vänner och jag) kommer att åka till London och vara där ett par dagar innan UFC 120. Bra blogg, kommer att fortsätta läsa.

 2. MMABetting skriver:

  Även vi kommer att finnas på plats under UFC 120. Hör av er om ni vill träffas före eller efter galan. Jag tror att Yoshihiro kommer att överraska och vinna mot Bisping.

  Jag tror att Dan Hardy kommer att nöta ner Condit och ta ett steg mot en ny titelmatch.

 3. admin skriver:

  Tyvärr så kommer jag inte att vara på galan. Men hoppas att ni får det trevligt i London.

  Fast jag tror fortfarande jag har rätt i att Carlos Condit kommer att vinna över Dan Hardy. Men det är MMA och varje misstag kan vara det sista misstaget man gör :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>