UFC 121 resuls

UFC 121 – Brock Lesnar vs Cain Velasquez

Sitter nu nyss hemkommer från Barcelona och tittar på UFC 121, självklart har jag sett några matcher innan såsom Brock Lesnar mot Cain Velasquez matchen och några andra.

Måste säga att jag inte hade många rätt när jag berättade innan vem jag trodde skulle vinna och varför. En av de vann som jag trodde skulle vinna var Tom Lawler som slogs mot Patrick Cote. Patrick Cote blev sen av med sitt jobb på UFC (eller kontrakt).
Tom Lawler tog det på beslut. En annan match som jag skulle vilja se som jag inte vet om det är med här på inspelningen är Court McGee matchen mot Ryan Jensen. Court McGee tog hem matchen i tredje ronden på en submission.

På huvudkortet så har jag precis sett Gabriel Gonzaga mot Brendan Schaub. Var i princip helt säker på att Gabriel Gonzaga skulle vinna, men det gjorde han inte. Han förlorade på beslut. Kan verkligen inte förstå varför inte Gabriel Gonzaga försökte få ner Brendan Schaub. Hur som helst så var det en bra match.
Tyvärr förlorade som sagt Gabriel Gonzaga och blev av med sitt kontrakt med UFC. Han fick också sparken, men Gonzaga verkar ta det lugnt och verkar vilja fokusera på BJJ och skippa MMA överhuvudtaget. Vi får väl se vad som händer.

Tito Ortiz mot Matt Hamill är matchen jag sitter och tittar på nu, första ronden var riktigt bra. Matt Hamill fiår in några fina slag och öppnar upp ett sår hos Tito Ortiz. Men tycker fortfarande att Tito Ortiz tog första ronden. Men tyvärr så förlorar Tito Ortiz på poäng. Detta är väl fjärde eller femte matchen som Tito Ortiz har förlorat i rad. Känns nog som att han blir av med sitt kontrakt snart om han inte börjar vinna.
Fast känns som att Tito Ortiz och Dana White har något speciellt kontrakt där, detta då dom andra som förlorade och inte vunnit ett par matcher har blivit av med sina kontrakt. Men Tito Ortiz verkar inte ha fått sparken/blivit av med kontraktet.

Diego Sanchez vann över Paulo Thiago. Detta trodde jag också skulle hända.

jake Shields vann över Martin Kampmann. Trodde att Shields skulle vara mycket bättre och inte vara så passiv som han var. Trodde även att Jake Shields skulle ta ner Martin Kampmann men det hände inte tillräckligt.

Jaja nu till huvudmatchen som var Brock Lesnar och Cain Velasquez.

Överraskande att Cain Velasquez vann. Trodde helt enkelt att Cain var lite för liten för att kunna spöa Brock Lesnar. Men så var det inte. Cain gjorde ett fantastiskt bra jobb med att kasta runt Brock Lesner, ta ner honom när han själv ville och hans slag var ritkigt kraftiga.
En fantastisk match och UFC har en ny tungviktsmästare, den första mexikanska tungviktsmästaren i UFC. Och det är Cain Velasquez. Får se vad som kommer att hända med Brock Lesnar om han kommer att ta tillbaka bältet eller vad som kommer att hända.
Brock Lesnar fick ett stort sår under ögat och det verkar som att han enligt doktorn inte kommer att få ha närkontakt i ringen för ungefär 6 månader. Lång tid att bara styrketräna och inte få träna någon boxning, brottning eler någonting snarlikt.

jaja nu är det helg och får väl göra någonting roligt idag.

Bara 2 helger till att det är UFC 122. Men mer om UFC 122 senare.

Det här inlägget postades i UFC och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till UFC 121 resuls

  1. Brock Lesner skriver:

    Vem kunde tro att Brock lesner skulle förlora på ufc 121. Han är ju riktigt jäkla stor. men nu vet man att Cain Valesquez är snabb och även han är stark som tusan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>