UFC 159 nu i helgen, vi ska se, ska ni ?

Nu i helgen så är det UFC 159. Och det är ett par intressanta matcher på kortet, iofs så är GSP inte med (så AJ tappade lite intresse där ;))

Men för att göra det lite mer spännande så har jag faktiskt satsat lite pengar på dessa matcher. Eller egentligen bara på en match och det är huvudeventet som är Jon Jones mot Chael Sonnen. Oddsen är så bra på Jon Jones sida så självklart jag satsar lite pengar på Chael Sonnen. Och man kan förstå varför oddsen är som de är.

Chael har precis gått upp en viktklass, blir hans första fight i lätt tungvikt på ett antal år, han har inte någon vidare räckvidd om man jämför mot Jon Jones osv osv. Men och nu kommer mitt men som gör att jag satsar på matchen.

Chael är mycket större nu, han slipper gå ner i vikt. Han pushar ALLTID på och tar ner de flesta, brottning så är det GSP, Chael som jag tycker har visat det bäst och Chael har alltid ett jäkla flås.
Får vi bara hoppas att Chael har tränat mycket mer på Ground and Pound, så ska det nog gå vägen för Chael.

Sen har ju Chael även visat att han är en jäkel på att hypa upp sina matcher, snacka både skit och bra om sina motståndare. Så det har väl kanske också gjort att man lyssnat för mycket på honom och börjar tro på vad han säger 😉
Men som sagt Chael kan även backa upp sina ord med en spännande match i ringen.

Sen ska ju även Roy Nelson möta Chieck Kongo, även det ska bli en bra match som Roy lätt kommer att vinna.

Phil Davis ska möta Vinnie Magahes (eller hur nu man skriver hans efternamn). Phil är extremt duktig och ska bli roligt att se Vinnie återkomst till oktagonen för att se vad han kan utföra och vad han har lärt sig medans han varit ute ur UFC.

Jaja det var dagens blogginlägg, nu är det dags att börja jobba.

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>