Ufc fight night 22

Snart är det dags för ufc fight night 22. Då kommer bla Nate Marquardt möta Rousimar Palhares. Marquardt är tillräckligt duktig för att vinna över Palhares. Även om Palhares är kort,stark och duktig på BJJ så tror jag Nate Marquardt kommer att knocka ut Palhares. Men det är bara vad jag tror, så får vi se snart om det är sant eller ej :)
Sen är det även lite andra fighter som går av stapeln. Nämligen Efrain Escudero och Charles Oliveira, där hoppas jag att Efrain kommer att vinna. Men inte heller där är jag säker.

Förutom dessa två matcher så är dom andra inte särskilt intressanta att se. Troligtvis så kommer jag se dom i efterhand när dom visas på TV4 Sport (om dom ens gör det). Annars så läser jag bara resultatetn och väntar tills nästa helg då dom visar UFC 119. Ska bli trevligt att se Frank Mir och dom andra stora grabbarna upp i ringen igen.

Här är huvudkortet som kommer att visas i TV. (Troligtvis på Canal+ Sport)
Middleweight bout: Nate Marquardt vs. Rousimar Palhares
Lightweight bout: Efrain Escudero vs. Charles Oliveira
Lightweight bout: Jim Miller vs. Gleison Tibau
Lightweight bout: Ross Pearson vs. Cole Miller

Det här inlägget postades i UFC och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>