Vägen till perfekta synen

Vägen till perfekt syn via FS-lasik

Imorgon så smäller det, då ska jag åka in och göra en ögonlaseroperation. Är både lite nervös men även relativt lugn över det hela. Hoppas och tror att allting kommer att gå bra och att jag efter någon vecka kommer att få perfekt syn. Ska bli skönt att kunna se människor på stan och även kunna se mer när man är ute och resor och folk försöker visa en saker. Jag kommer snart att vara med och hjälpa till att skriva på en sida som handlar just om synen och då ögonlaseroperationer.
Det finns ett par olika operationer att välja mellan och även företag som utför ögonlaseroperation så det finns många val att göra där ute. Jag har gjort mitt val och valde Memira, vet inte om det var rätt val men dom finns i Helsingborg.
Kostnaden var relativt dyr men det var möjligt att dra det på bruttolönen eftersom företaget jag jobbar på gick med på detta.
När jag satt och tittade runt på Internet så hittade jag ett par företag som även dom utförde ögonlaseroperationer fast utomlands, där var det möjligt att utföra tex en FS-Lasik operation för nästan halva priset. Men det var inte någonting jag själv vågade, skulle vara roligt att höra från någonannan om deras erfarenheter och upplevelser kring ögonlaseroperationer.
Så önska mig lycka till för imorgon eftermiddag så smäller det.

Det här inlägget postades i FS-Lasik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>