Viktminskning 1.1 kilo

Viktminskning = 1.1 kg.

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan vi hade första invägningen och vad har jag lyckats att gå ner. Jo 1.1 kg. Så nu vägde jag 93.5 kg.

Mitt mål är som sagt att gå ner 6 kilo, men jag är rätt så glad om jag går ner 5 kg.

Vad har jag gjort för att lyckas med mitt mål, jag har skippat att äta en massa sötsaker här nere i THailand. Äter knappt något godis, dricker ingen öl eller cola.Enda jag egentligen kan tänka mig ätas är onyttigheter som finns i matvägen. Men det har inte varit särskilt mycket hittentills.

VI funderar att på onsdag gå på Pizza Hut men det är nog det enda vi har ätit som varit skräpmat sedan vi kom hit.

Träningen går också bra.

Försöker träna två pass om dagen, vilket den första veckan var riktigt jobbigt. Men nu börjar det faktiskt flyta på och det känns som att det blir lättare och lättare. Första passet är mellan kl 07:00 och 09:40. Då är det sparring, olika muay thai tekniker och slå på sandsäckar.

Eftermiddagsträningspasset är det teknik träning med tränare och en massa andra saker.

Försöker även varannan dag att ut och jogga och sedan ska jag den andra dagen försöka med styrketräning. Förra veckan gick det inte så bra utan var ute och joggade max 3 gånger och styrketränade 2 gånger. Man är rätt så trött i kroppen efter 2 träningspass om dagen men det blir sakta men säkert bättre och bättre. Så även om jag inte lyckas gå ner 6 kilo i vikt så märker jag redan nu att magen börjar försvinna och att man blir mer välformad. Så träningen och mathållningen ger verkligen effekt.

En träningsdag ser ungefär ut så här, vakna, äta en lätt frukost (musli och mjölk), (jogga varannan dag) och sen Muay Thai träning i lite mer än 2 timmar, äta en mer bastant frukost (omelett, mixed fruits, bacon) och sen vilar man till kl 13:40 då man äter en lätt måltid efterföljt av träning kl 15.00 – 16.45. Därefter så gör man sig iordning och sticker ut och äter.

PRivat träning

Men mitt mål med att komma hit och träna Muay Thai i THailand är inte bara att gå ner i vikt det är även att bli bättre på Thaiboxning och det blir man bara genom att träna. Så denna veckan har jag bokat in 3 träningspass med privattränare som kommer att ersätta morgonpassen alternativt eftermiddagspassen. Detta för att träningen ska passa med de aktiviteter som vi ska utföra på Onsdag. Vi ska gå och se Thaiboxning på Bangla Boxing Stadium. Det är 3 thaiboxare från vårt gym som ska upp i ringen, så det ska bli roligt att se.

Jaja nu börjar det snart bli dags att sticka ut och simma då jag missar morgonträningen :)

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Viktminskning 1.1 kilo

  1. Ola Nilsson skriver:

    Att gå ner 1.1 kilo på en vecka är inte helt fel. Inte många som lyckas med det, då måste man verkligen jobba.

    Men vad jag förstår på din post så tränar ni nästan 2 gånger om dagen i Thailand. Kan tänka mig att Muay Thai i Thailand verkligen är hårt och att det troligtvis gör att ni rasar i vikt. Kroppen behöver ett tag för att vänja sig vid hård träning så själv skulle jag kunna tänka mig att ni märker att vikten bara rasar av er dom sista dagarna. Lycka till med Thaiboxningen i Thailand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>