Viktminskning 6.4 Kg

Viktminskning 6.4 kilo

Så nu är semestern slut och vi håller på att lämna Thailand bakom oss (åtminstone för denna gången :/).

Jag och AJ hade ju en tävling eller kanske ett mål med att gå ner i vikt under denna semestern. Mitt mål var då att gå ner 5-6 kilo, AJs mål var att gå ner 4-5 kilo.

Tyvärr så drabbades ju AJ både av maginfektion och sen även ett skadat knä, så hon gick nog inte ner mer än 2 kilo.

Men hur som helst så gick jag ner 6.4 kilo. Invägningen hade vi andra dagen vi kom ner och då vägde jag 94.6 kilo. Nu på sista ”utvägningen” så vägde jag 88.2 kilo.
Så min viktminskning var 6.4 kilo på en månad.

För er som är mer intresserad av att läsa tips och annan info om hur jag gick ner dessa kilo kan läsa här på min blogg eller så funderar jag på att skriva ner denna infon på någonannan domän.

VI får väl se vad som händer den närmsta veckan. Måste skriva av det nu när det är fräscht.

Även om jag gick ner över 6 kilo på en månad så tror jag inte att jag förlorat så himla mycket muskelmassa. Har ju ändå varit relativt duktig med att styrketräna.

Utan där jag förlorat mest är nog på magen, känns verkligen att man blivit av med en hel del underhudsfett på magen. En del av Muay Thai träningen var just fokuserat på magmusklerna och en massa situps och andra magövningar.

Förutom att jag gått ner i vikt så känns det även helt fantastiskt att min rygg mår mycket bättre nu än vad den gjorde innan vi åkte iväg. Så troligtvis har all Muay Thai träning stabiliserat ryggen och även stärkt ryggmusklerna.
Kan inte riktigt göra vanliga styrketräningsövningar för ryggen, för då förskjuts en utav koterna vilket gör att jag får ont i ryggen. Så thaiboxnings träningen har varit riktigt bra för ryggen.

Nej nu ska jag nog titta lite film och slöa lite, har ändå 3.5 timmar innan planet landar i Köpenhamn. Så om en 5-6 timmar så är vi hemma i Sverige igen efter vår 30 dagars semester i THailand.

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>