Viktminskning och godis

Viktminskning med Godis

Mitt problem nu när jag ska försöka gå ner i vikt är att jag tycker om godis alldeles för mycket. Framförallt salt godis.

Och det blir ett problem för har man ej godis hemma så vill man gärna sticka ut och handla för att få något gott salt godis.

Så nu har jag kommit på den bästa lösningen. När vi var i Thailand så hade jag med salta marknadskarameller från Rya Konfektyr (Kais Konfektyr fann jag ej på julmarknaden i Hbg).
Dessa karameller är så pass salta att det räcker med ett par stycken åt gången för att jag tycker att få mitt saltbehov tillfredställt.

Så nu har jag inhandlat sådana marknadskarameller så behöver jag inte känna mig lockad av att handla salt godis när vi är och handlar. Oftast när man handlar godis så handlar man mycket mer än vad man egentligen vill ha.

Vilket är helt perfekt för mig, så ett par sådana karameller när jag känner saltbehovet så ordnar det sig :)

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>