Viktminskning under ett kilo

Så nu har det gått ytterligare en vecka och jag har gått ner lite till. Vägningen skedde på eftermiddagen måndagen så vägde nog lite mer än vad jag brukar göra för detta var ju precis efter lunchen. Hur som helst så vägde jag då 92.8 kilo.

Men vi får se hur det går denna vecka, helgen som passerat har ju inkluderat en massa god mat och ingen tränande. Har även haft feber och mått dåligt. Tyvärr har jag även börjat få huvudvärk så i lördags och söndags hade jag huvudvärk. I måndags kände jag mig relativt OK så gick och skulle styrketräna lite istället för att träna. Efter träningen så fick jag huvudvärk igen.

Så nu idag tisdag så tänkte jag skippar helt träning idag och ser om jag kan bli frisk eller om jag kommer att ha huvudvärk imorgon igen.

Elefanttrekking

I söndags så var vi på elefanttrekking. Detta var ju en trevlig sysselsättning att göra på en söndag morgon. Satt där uppe och åkte omkring i djungeln och tittade på en massa roliga saker. Min rygg tyckte däremot inmte att det var så roligt så jag fick ont i ryggen. Ungefär som ett milt ryggskott så hade ont i söndags och igår. Därför som jag inte heller tränade igår, ryggen var inte alls rolig. Men idag känns ryggen bra, tror inte att jag ska åka på fler elefanttrekking turer 😉

Nej nu kallar poolen och solen så det är väl dags att gå ut igen och njuta av värmen här i Rawai, Phuket, Thailand.

Det här inlägget postades i Phuket, Viktminskning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>